Aceasta a fost ultima rugăciunea a lui Billy Graham pentru întreaga lume

În cea de-a 99-a aniversare din luna noiembrie, evanghelistul faimos, Billy Graham, a lansat un videoclip care îi încurajează pe oameni să-l caute pe Dumnezeu cu întreaga lor viață. S-a dovedit a fi rugăciunea sa publică pentru întreaga lume.

„M-am rugat să avem o trezire spirituală”, a spus Graham. „Cred că devine posibil numai ca oamenii trebuie să-și predea din nou viețile și din nou lui Hristos”.
Graham a împărtășit de asemenea sfaturi despre modul în care oamenii pot trăi cu adevărat viața creștină.

„În primul rând, trebuie să facem tot ce putem pentru a câlca pe urmele lui Isus. Să trăim o viață în care să ne iubim unii pe alții, să ne ajutăm unii pe alții și să trăim după Cuvântul Său așa cum a trăit Isus”.

„Duhul Sfânt este cel care ne ajută să trăim acel fel de viață nou. Este vorba de dragoste, blândețe și răbdare și toate aceste lucruri care sunt roadele Duhului”, a adăugat el. Graham a subliniat importanța citirii Bibliei în fiecare zi.

„Ai citit Cuvântul Lui în fiecare zi … Biblia … Știu că este foarte dificil, dar trebuie să începi de undeva și îți sugerez să începi cu Evanghelia lui Luca din Noul Testament și începutul Vechiului Testament, Geneza, cu primul verset – „La Început, Dumnezeu.”
Graham a subliniat că intimitatea cu Dumnezeu este esențială, iar acest lucru trebuie realiz at prin rugăciune.

„Puneți-vă pe genunchi și rugați-vă până când voi și Dumnezeu ați devenit prieteni intimi”, a spus el. „Nu vă pot descrie bucuria și pacea pe care le oferă ca rezultat zilnic.” Sursa CBN

Reportaj din casa lui Billy Graham

Când celebrat a 96-a aniversare…
Mulți spun că nu vor nicio schimbare în viața lor. Scriptura spune că fără schimbarea pe care Dumnezeu o cere nu vom ajunge în cer, afirmat Billy Graham, evanghelist.

Evanghelistul Billy Graham a transmis câteva gânduri în filmulețul intitulat Cerul: un mesaj nou al fratelui Billy Graham.”În anii pe care i-am trăit, când am fost bolnav și am fost în spital, am descoperit că există o pace în mine pe care nu o pot explica. Toți cei care Îl primesc ca Mântuitor pe Hristos pot să aibă această pace”, spunea Billy Graham, evanghelist.Mesajul a fost înregistrat acasă la Billy Graham în Carolina de Nord.

Citeste și Bill Grahame a fost in Romania

Conține și fragmente din lucrarea sa de evanghelizare și povestea despre cum a început relația lui personală cu Cristos.
”Eram membru al bisericii, dar nu-L cunoșteam cu adevărat pe Hristos. Am crescut într-un mediu creștin. Părinții mei erau creștini. În perioada adolescenței a venit în oraș evanghelistul Mordecai Ham.

Îmi amintesc de seara în care am fost convins de păcatul meu și când s-a făcut chemarea la altar m-am dus. Am luat în serios relația mea cu Dumnezeu. Am venit înaintea Lui așa cum eram, cu toate păcatele mele, cu toate greșelile mele și Domnul m-a primit și m-a schimbat. El m-a schimbat în fiecare zi a vieții și nu am mai fost la fel”, a afirmat Billy Graham, evanghelist.

În mesajul său Billy Graham îi încuraja pe oameni să-și pună întrebarea: Ce se întâmplă cu adevărat când murim? ”Știu că o să merg în cer. Sunt nerăbdător să ajung acolo datorită a ceea ce a făcut Isus pe cruce. El a murit pe cruce pentru noi, dar a fost înviat de Dumnezeu”, spunea Billy Graham, evanghelist.

Mesajul se încheie cu chemarea de a-L primi pe Isus ca Mântuitor personal: ”Datorită speranței pe care o avem în Isus toți vom fi într-o zi împreună în cer, dar mai întâi trebuie să luăm o decizie: acum, aici, în viața aceasta.

Westmont Drive, drumul care duce spre Charlotte, Nord Carolina, intri spre Graham Library, adică Muzeul Memorial Billy Graham, cel mai mare evanghelist al lumii în secolul trecut. După ce ajungi în parcare, te întâmpina strălucitoare, casa natală din cărămidă – Graham Familly Homeplace, înțarcuită cu bârne vechi de lemn, ca gardurile noastre din Transilvania.

Casa natală a marelui evanghelist american a fost construită în anul 1927, când Billy avea deja 9 ani. Acesta s-a născut la vechea fermă Park Road, adică la vreo 4 mile sud-est de complexul Graham Familly de azi, la 7 Noiembrie 1918. Adică e cu câteva zile mai în vârstă decât România întregită!

După 1981, când mama lui Billy, Morris Coffey Graham, a plecat în veșnicie, evanghelistul și-a reamenajat casa de cca 2400 picioare pătrate, iar în 2006 Billy Graham Evangelistic Association (BGEA) a construit Muzeul Memorial.