Ai chisturi ovariene? Nici o problemă! Tinctura de propolis te poate ajuta!

Propolisul este bogat in vitaminele A, E, B, substanțe minerale și organice – seleniu, fosfor, calciu, zinc, aluminiu, fier, cupru și siliciu.

Produsul include substanțe volatile și flavanoide. Toate acestea fac tinctura de propolis un agent antibacterian excelent.

Propolisul este considerat unul dintre cei mai puternici antioxidanți. El este capabil să lupte chiar și cu cancerul. Tincturile preparate pe bază de alcool, ulei și apă sunt la fel de utile. Acestea pot fi folosite ca un impuls pentru imunitate, întărirea generală a corpului și tratamentul său.

Chisturile ovariene se pot elimina şi fără operaţie, doar pe baza ajutoarelor din natura.

În timpul tratamentului intern se administrează zilnic, înainte de micul dejun, câte 20 de picături de tinctură de propolis, puse pe o bucăţică de pâine, recomandă Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie. De asemenea, se consumă câte doi litri de infuzie de preparată dintr-un amestec de plante: măceşe, creţişoară, muşeţel, gălbenele, salvie şi ţintaură (câte o lingură din fiecare) şi doi litri de apă plată sau apă de izvor.
În paralel cu leacurile interne este indicat şi un tratament extern constând în spălături vaginale zilnice cu o infuzie obţinută din mai multe plante cu puternice efecte antiinflamatoare: salvie, muşeţel, coada-şoricelului, nalbă-mare, trifoi roşu şi creţişoară. Tratamentul este foarte eficient, nu are efecte adverse, iar de la caz la caz se administrează timp de mai multe luni.
Înainte de toate, nu uitați să vă încredeți în puterea vindecătoare a lui Dumnezeu!
Fiți sănătoși!