Alexandru Cumpănașu, noi declarații: „Este de datoria mea să fac aceste precizări”

Unchiul Alexandrei Măceșanu a și șocat prin ultimele declarații: „În lumina halului în care a ajuns această anchetă, nu-mi doresc decât atât: SĂ FIE PUS ÎN LIBERTATE DINCĂ!!. NU MULT. VREO 10 MINUTE. ATÂT! Ba chiar îmi doresc să-l scape bravii anchetatori. Așa o ȘANSĂ nu cred că o să am!”, a mai spus Cumpănașu.

Cumpănașu: Dincă, protejat de 4 oameni

Unchlul Alexandrei Măceșanu acuză faptul că Gheorghe Dincă ar fi “acoperit” de patru oameni influenți din Caracal și că a dat aceste nume și toate informațiile celor de la Parchetul General.

„#112vreausatraiesc. NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:

– Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras
– Un fost procuror si ulterior PrimProcuror al Parchetului Olt
– O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie “de prietenie”. Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit.

Loading...

-Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi “marunte”

AM NUMELE ACESTORA SI UN MARTOR DE O CREDIBILITATE FOARTE MARE. AM DAT ACESTE NUME SI TOATE INFORMATIILE LA PARCHET, MA de mai bine de 7 zile. Pana astazi nu s-au facut audieri pt a se stabili natura relatiei cu acest ANIMAL”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina de Facebook.