Americanii de la Henessey a construit cea mai RAPIDA masina din lume!

Americanii de la Henessey au prezentat oficial, cea mai rapida masina de sosea din lume. Venom F5 are 1500 de cai putere si atinge suta in 2 secunde, iar viteza de top este de 480 km/h, aceasta fiind cea mai mare ,viteza atinsa de o masina de productie in prezent. Cei de la Bugatti sustin ca noul Chiron are potential de a atinge 500 km/h ora, insa toate masinile vandute pana acum au viteza limitata electronic.

Produsa in Texas, Hennessey Venom F5 nu are nicio limita de viteza, ci doar de productie. Americanii vor construi doar 30 exemplare la un pret de aproximativ 1,5 milioane de dolari. Detin de ceva timp permis ,auto si de multe ori la depasiri sau ,in zone muntoase iti trebuie o masina puternica, buna care sa traga, si sa nu uitam si de frane…daca nu ai frane bune, nici nu recomand sa iesiti cu ea pe sosea. Asa ca apucati-va sa va strangeti bani la ciorap si sa cumparati o masina bunicica si acceptabila. Spor!

Va prezentam top 10 cele mai fiabile automobile:

1.Kia Niro,

2.Toyots 86/Subaru BRZ.

3.Lexus ES.

4.Lexus GS.

5.Audi Q3.

6.Toyota RAV4

7.Lexus IS’

8.Toyota Prius V.

9.Toyota Prius.

10. Infiniti Q70.

În clasamentul celor mai ,puțin fiabile ,automobile se află, din păcate, nume de ,automobile celebre și populare. Printre acestea se, numără și două modele europene cu o popularitate crescută, de la Mercedes, Fiat, Ford sau Volvo. Top 10 al mașinilor cel ,mai puțin fiabile automobile:

1.Chevrolet Camaro.

2.Mercedes GLC.

3.Jaguar F-Pace.

4.GMC Acadia/455

5.Fiat 500.6.Ford Focus.

7.Ford Fiesta.

8.Volvo XC.

9.Cadillac Escalade.

10.Tesla Model X.

Datele ,folosite de Consumer ,Reports pentru, realizarea studiului anual „Auto Reliability Survey” provind de la peste 500.000 de automobile, acoperind o gamă de 300 de modele, fabricate începând din anul 2000. Rezultatele au fost anunțate ,în Detroit, în cadrul întâlnirii Asociației Presei Auto.