Anchetatorii au primit indicii despre haine aruncate pe drum

În jurul orei 09.00, la casa lui Gheorghe Dincă au sosit din nou anchetatorii, care sunt parcă mai mulți decât sâmbătă.

Ei fac din nou percheziții pe proprietatea lui Dincă, dar cel mai probabil vor face și conduceri în teren.

UPDATE ora 10.30 O femeie i-a anuntat pe polițiști că a vazut mai multe haine aruncate pe un câmp de la ieșirea din Caracal

Anchetatorii au ajuns la fața locului și analizează aceste posibile indicii despre fetele dispărute.

Perchezițiile din casa lui Dincă sunt foarte greu de efectuat, pentru că acolo sunt foarte multe lucruri aruncate în dezordine.

Anchetatorii vor muta toate fiarele din curtea lui Dincă pe un teren viran, după care vor începe să sape în curte după eventuale probe.

Procurorii încearcă să găsească urme ale Luizei în locuința crimi’nalului, chiar dacă acesta a susținut că fata nu a ajuns acolo, ci ar fi ucis-o imediat după ce s-a urcat la el în mașină.

Sâmbătă, anchetatorii au prelevat probe biologice de sânge și în cazul în care se va confirma prezența Luizei în casă se va corobora cu ADN-ul prelevat de la părinții ei, urmând să se obțină un rezultat final al probelor ADN.

Citese: Mai mult un fost militar de la Deveselu a făcut dezvăluiri uimitoare despre locurile din apropierea locuinței lui Gheorghe Dincă. Ce s-a găsit aproape de Casa Groazei?

Militar de la Deveselu, dezvăluiri șoc’ante în cazul Caracal

Un fost militar de la Deveselu a făcut o serie de declarații extrem de importante pentru o mai bună creionare a poveștii cazului de la Caracal.Acesta a susținut faptul că foarte aproape de casa crim’inalului extistă un mare buncăr sub pământ. „E un buncăr anti-atomic, a fost al nostru, eu am lucrat la Deveselu.

Am plecat acum patru ani. Am fost acolo de zeci de ori. Ușile sunt de plumb, o usa are o tonă una singură, nu poate nimeni să le fure de acolo. Nu e păzit, nu e nimeni acolo. Nu mai există curent, absolut nimic. Acolo găsești ce vrei și ce nu vrei. E o bănuială că le-ar fi aruncat acolo. Sub pământ te plictisești ce-i acolo”, a susținut militarul de la Deveselu, pentru Cancan.ro.

Caz Caracal: Ce probe există?

A trecut o săptămână de când autoritățile au descins casa în care a fost Alexandra. La momentul actual, faptul că tânăra de 15 ani s-a aflat sigur, pentru o perioadă scurtă de timp, în locuința lui Gheorghe Dincă este unul din puținele lucruri sigure în cazul de la Caracal. “Era dormitorul, camera de zi a lui Dincă Gheorghe, în latura de vest…

Am găsit material calcinat, o pereche de blugi. În holul locuinței, o poșetă, o pereche de încălțăminte, carnea aflată în congelator. S-a mai descoperit un telefon mobil tot în dormitor. E marca Alcatel și o husă de telefon. Poate reușim să ridicăm de acolo ceva, mai facem o cercetare”, a afirmat unul dintre anchetatori în interviul oferit în exclusivitate pentru cancan.ro.

Conform referatului de arestare al procurorilor, în butoiul din curte s-au găsit:“cenușă cu resturi calcinate, printre care 21 de resturi de dinți de proveniență um’ană”. Astăzi a venit expertiza care a dovedit faptul că fragmentele oso’ase aparțineau unei fete cu vârsta cuprinsă între 12-17 ani, cu o înălțime mică. Subliniem faptul că ambele fete dispărute, Alexandra și Luiza, au o înălțime de 1,60.