Andreea Bănică, probleme cu fiul său. „Mă termina psihic”

Andreea Bănică trece prin clipe foarte grele cu fiul său Noah. Din păcate este sezonul gripelor și al virozelor și micuțul a răcit și el. Artista se simte nepuntincioasă în fața bolii copilului ei și a împărtășit cu fanii problema sa.

Andreea Bănică, probleme cu fiul său. „Mă termina psihic”
Andreea Bănică a postat pe Instagram un mesaj în care le-a povestit fanilor ei cum se simte micuțul și cât de mult o afectează momentul în care unul din copilașii ei se îmbolnăvește. „Astazi am ajuns la doctor cu Noah febril! Ma termina psihic cand unul din copiii mei face febra… mi se pare ca mi se termina lumea 🤦🏽‍♀️ Traiesc prin ei si cu ei, ce simt ei simt si eu, sufar langa ei si pentru ei, nu am chef de nimic. E greu sa fii mama, insa ce e mai frumos atunci cand iubesti? Mai e cineva in cazul nostru? Este plin de viroze … 🤦🏽‍♀️”, a scris Andreea Bănică, pe Instagram.

Andreea Bănică a vorbit și despre părinții săi și cât d emult regretă că i-a pierdut înainte ca ei să îți cunoască nepoțeii și înainte să vadă cât succes are fiica lor.

Eu mi-am pierdut părinții când eram foarte tânară… Ma doare că nu au putut să-și vadă visul împlinit, că nu au văzut unde am ajuns și că nu și-au cunoscut nepoțeii. Viața noastră atârnă de un fir de ața. Nu se știe ce se poate întampla. Vreau să îmi știu copiii bine, să am siguranța că am făcut pentru ei tot ce am putut ca să îi protejez”, a mai spus cântăreața pe contul său de socializare.