Apple Watch 4 e ca primul doar putin mai avansat. Sau ca al doilea. Apple Watch 3 e cam scump decât prețul mediu pe care românii îl plătesc pentru un telefon

Asa este noul smartwatch pe care compania Apple l-a lansat pentru clientii din lumea intreaga chiar ceva timp in urma, el venind cu un ecran, mai mare, noi senzori, si capacitatea de a face electrocardiograme. Apple le-a oferit jurnalistilor americani ocazia de a testa Apple Watch 4, iar toata lumea este de acord ca acesta este produsul vedeta

Vibrează gentil, e ca un majordom care vrea să-ți atragă, atenția că sunt lucruri de rezolvat în lume. Te umple de notificări, dacă îl lași, face o mulțime de lucruri pe care nu le folosești și nu e un ceas clasic. Poate fi antrenor de sport sau un sfert de telefon. Sună dimineața și-ți aduce aminte de evenimentele importante.

Ar putea fi și pe gustul românilor. Horologer, magazin local specializat în ceasuri, susține că oamenii preferă, mărci elvețiene, pentru că au asigurată calitate, fără compromis și au un control riguros al, calității. Cei mai mulți au peste 26 de ani și au meserii în, avocatură, marketing, brokeraj, inginerie, medicină sau antreprenoriat. Gama pe care o oferă ,are prețuri cuprinse între 600 și 3.400 de lei, deci aici Apple Watch 4 intră la fix. Nu în ultimul rând, Horologer spune că mulți clienți revin pentru a doua achiziție.

Apple Watch 4 este, laudat de catre toti jurnalistii, ca fiind modelul de smartwatch pe care sa-l incerce, in special daca pana acum nu au mai cumparat vreun produs de acest gen de la vreo companie. Apple Watch 4 este cel mai performant Apple Watch,din toate punctele de vedere, este si cel mai scump, insa toate aceste noutati merita platite, compania Apple reusind sa lanseze in sfarsit un smartwatch care pare sa isi merite pe deplin banii, conform jurnalistilor.

Am menționat,aceste detalii, pentru că Apple compară,vânzările ceasului săucu, ale granzilor din industrie: Rolex, Tissot, Swatch, alții. Așa că nici eu n-am,mai tratat Apple Watch 3, cum am crezut în urmă cu doi ani, drept un ceas inteligent, ci un ceas care vine conectat la telefon și e o extensie. Așa am ajuns la lista de mai jos.

A fost o fugă,nebună după gadgeturi,și the next big thing. Ceasul inteligent încă nu-i acolo. Este însă un gadget care,te distanțează de telefon ca să vezi rapid ore, evenimente, calendar și cât de mult te miști. Este o extensie,digitală și minimalistă a unui consilier, unui orar și unui avizier sau unui antrenor de fitness. În curând, va fi a unui medic.

Anul trecut mi-am achizitionat unde de 38 mm si il port zilnic si chia, inceput sa imi placa, pentru ca ma ajuta si il folosesc la condus cand vorbesc. Si in plus,nu mai stai toata ziua prin casa cu telefonul langa tine. Pretul e destul de piperat.

De urmatoarea genereatie 4, nu l-am testa si am inteles ca isi face treaba si mai bine. Am inteles ca daca iti pierzi constiinta pe strada el simte si anunta la 112.