Au avut o nuntă ca în povești și erau foarte fericiți. Dar a doua zi dimineață s-a trezit și când s-a uitat la soție a început să țipe. Uite ce a descoperit lângă el

Krzysztof Michalowski și Mariola Orzechowska au avut o nuntă ca în povești, acest eveniment a încununat o relație extraordinară. Ei se iubeau extrem de mult mai ales după ce în viața lor a venit pe lume un bebeluș sănătos.

Din păcate, la doar câteva ore de la acest eveniment s-a întâmplat ceva tragic. Peste doar o zi bărbatul s-a trezit și a ieșit în liniște din cameră, fiindcă a văzut că noua lui soție încă doarme.

Soțul a alăptat copilul, a făcut puțină curățenie apoi a revenit în dormitor. El s-a pus în pat lângă Mariola și a încercat să o trezească, dar și-a dat seama cu groază că ea nu mai respira. Din păcate era prea târziu să o mai ajute în vreun fel, ea murise în somn.

În prezent, autoritățile cercetează condișiile în care s-a produs decesul. Conform primelor informații femeia se pare că a suferit o criză de epilepsie în timp ce dormea.

Soțul nu poate să își revină din șoc.

Citeste si…Femeia aceasta s-a întors din cealaltă viață: „Diavolii alergau în jurul meu şi îmi arătau păcatele”

Păpădia tratează cancerul, hepatita, bolile de ficat, rinichi, stomac – Iată cum să o pregătești