Au deschis după 9 ani un cadou primit la nuntă. Când au vazut ce era înăuntru, au avut parte de un șoc

Printre zecile de cadouri pe care o femeie le-a primit la nunta sa, a văzut și un pachet pe care scria: „A se deschide numai după prima ceartă!”. Îl primise de la matușa ei, aceasta i-a respectat dorința, doar că l-a uitat într-un dulap și l-a deschis abia după 9 ani.

Au trecut 9 ani până ce Kathy Gunn a descoperit pachetul. E drept că în căsnicia sa mai avuseră certuri, dar uitase cu desăvârșire de darul primit de la mătușa în ziua nunții.

„În toți acești ani, am crezut că în cutie se află secretul unei căsnicii fericite, un truc necunoscut de tineri ca noi. Până la urmă, unchii noștri erau căsătoriți de mai bine de o jumătate de secol. Ne-am gandit că acea cutie ne va salva. Într-un fel, a făcut-o!”, povesteste Kathy.

În momentul în care au desfăcut cutia, nu mică le-a fost mirarea când au văzut că înăuntru erau două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote. Pe pachetul adresat lui Kathy scria: „Ia acești bani și cumpără o pizza, niște creveți sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, matusa Alison”.

Pe pachetul lui Brandon, soțul acesteia, alt mesaj: „Ia acești bani și cumpăra niște flori și o sticlă de vin. Cu dragoste, mătușa Alison”.

„Atunci mi-am dat seama că, în realitate, secretul unei căsnicii fericite nu se afla în cutia aceea, ci în noi!”, a declarat Kathy, pentru littlethings.com.

Cateva sfaturi bune, inainte de toate cand ne afla in asemnenea episoade de furtuna credem ca noi avem dreptate si celalat e vinovat/a. Realitatea este ca amandoi intr-o masura mai mica sau mare sunt de vina. Trebuie lasata rautatea, razbunarea, ura, ranchiuna si egoismul deoparte si inlocuita cu bunatatea. Vrei sa divortezi? Divorteaza! Dar cineva spunea ca durerea ta in caz de divort se amplifica de 100 de ori mai mult, ba mai mult daca exista si copii ei vor fi cei mai afectati.

Asa ca, hai sa fim buni si placuti cum am jurat inaintea lui Dumnezeu. La bine si la rau sa fim impreuna!

Daomne ajuta-ne!

Citeste mai mult: Era la a doua nastere, asa ca stia cum arata un bebelus nascut de cateva secunde, insa a apucat-o groaza cand doctorul i-a dat copilul sa-l tina in brate! Uite ce a facut-o sa reactioneze asa: