Care a fost cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a decedat în această seară, la sptalul Floreasca. Artisul avea 74 de nai și era ăn comă indusă încă din luna mai a acestui an. Medicii au făcut tot ce le-a stat în puțină să îl salveze, însă după 50 de minute de resuscitare inima artistului a cedat. Mihai a vorbit în trecut despre regretele sale la o emisiune de televiziune și a precizat faptul că regretă că nu a avut copii.

Care a fost cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a dezvăluit în trecut că regretă dispariția părinților săi dar și faptul că nu are un copil. Despre ultimul lucru, spunea că l-a marcat foarte tare. „Am o piesă care spune așa << Nu fugi, nu fugi, destinul e destin și te va găsi>>”, a povestit cântărețul la Antena Stars, încercând să explice faptul că nu are un urmaș.

Cu toate acestea, Mihai Constantinescu a dezvăluit atunci că ar lua în calcul posibilitatea să înfieze un copil. „Uite, de exemplu, niște vecini de ai mei, oameni tineri, foarte drăguți amândoi au înfiat un băiat și o fată, frați.

Ma uit la ei cu atât drag și îi iubesc atât de mult pentru curajul imens pe care l-au avut pe a face un asemenea gest”, a mai spus la vremea aceea unul dintre cie mai iubiți artiști ai țării noastre.

Din păcate Mihai nu a mai apucat să își vadă visul cu ochii. Sa stins cu acest regret, dar a lăsat în urmă moștenire generațiilor care vin o întreagă carieră de succes, un repertoriu extraordinar și amintiri de neuitat.

Loading...
Loading...