Cazul Caracal. Experiment incredibil: în cât timp arde un porc întreg. Minte sau nu Gheorghe Dincă? Vezi rezultatul

Cazul Caracal. Un site din Estonia a postat procedura arderii integrale a unui porc, în condițiile unui foc susținut. Un român a preluat știrea și a făcut comparații cu ororile pe care Gheorghe Dincă susține că le-a comis.

Cazul Caracal. Un site din Estonia a realizat procedura arderii integrale a unui porc, în condițiile unui foc susținut, pentru a se vedea ce mai rămâne din cada’vru și durata arderii complete a acestuia.

Un român a preluat știrea și a făcut comparații cu cazul Caracal, în care crimi’nalul Gheorghe Dincă susține că a ars cad’avrul Alexandrei Măceșanu într-un butoi improvizat, folosind drept catalizatori câteva kilograme de vaselină și pastile de carbid.

Iată și considerațiile lui Mihai F., internautul care a dezbătut cazul care a îngrozit România după ce a comparat rezultatul testului estonienilor cu afirmațiile anchetatorilor de la Caracal, bazate pe mărturia crimițnalului Gheorghe Dincă.

”Test cu incinerarea unui cadavru de porc.

Priviți toate pozele:

Loading...

Descriere:

A durat 6 ore. Au fost folosite foarte multe lemne. Au adăugat de 4 ori lemne. Vedeți dimensiunea flăcărilor! Vedeți fumul. Mirosul nu aveti cum, dar e important.
Concluzie: Au rămas totusi bucăți de oase (dar in ce conditii!!)

Întrebări:

Butoiul lui Dincă bate toate crematoriile din lume!! Alea, trebuie să macine resturile de oase !

La el au rămas doar câțiva dinți și fragmente mici din oase de craniu, relateaza kanald

Parea unui Specialist

Vladimir Beliș, fost director al Institutului Național de Medicină Legală “Mina Minovici”, spune că tru‘pul Alexandrei Măceaşnu putea ajunge cenușă, dacă era ținut mai multe ore sub foc.

Profesorul a explicat, în cadrul unei emisiuni TV, că, la crem’atoriu, trupul se incin’erează în mai bine de o oră, la o temperatură de 1.400 de grade, în vreme ce soba improvizată, descoperită în locuința lui Gheorghe Dincă, putea produce o temperatură de aproape 300 de grade.

“Dacă ținea cad’avrul mai multe ore, acesta se putea transforma în cenușă. Mi se pare o ciudățenie faptul că nimeni nu a sesizat, fum, miros, în acea perioadă în care a ars”, a spus Vladimir Beliș, potrivit Libertatea.

În urmă cu trei zile, reputatul specialist declara la Antena 3 că că este prea puţin probabil ca din osem’intele ridicate din curtea crimi’nalului din Caracal să poată fi găsite probe ADN.

Mai mult, spunea profesorul Beliş, chiar dacă va fi găsit material ADN posibilitatea ca rezultatele să indice o concluzie certă este una foarte mică.

“Eu cred că nu se va nu se va găsi material biologic sau dacă se va găsi nu va duce la o identificare certă a persoanei. Eu am un dubiu asupra mo’rţii fetei. Daca nu avem cadavru, mergem pe supoziţii. Dincă nu poate fi acuzat de cri’mă câtă vreme nu avem nicio existenţă a unui cad’avru. Nici Cioacă nu a fost acuzat de cri’mă, ci de lezi’uni cauzatoare de moa’rte, pentru că nu s-a găsit cada’vrul”, a declarat, marţi seară, Vladimir Beliș la Antena 3.

Probele rezultate în urma analizelor ADN arată că Alexandra Măceșanu a fost uci’să și incine’rată de Gheorghe Dincă. Ieri, familia fetei a fost anunţată oficial, de ministerul Justiţiei.

“Ministrul Justițieie l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cen’ușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au om’orât nepoata.”, a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, vineri seară, la “Exces de putere”, la Antena 3.

Loading...