Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România? Cu ce sumă își întreține fiica lunar

Adriana Iliescu a devenit celebră după ce a devenit mamă la o vârstă foarte înaintată. Acum a ajuns la vârsta de 79 de ani, însă luptă din greu pentru a-și crește fiica adolescentă. Fostul profesor universitar a mărturisit ce sumă de bani câștigă lunar pentru a o întreține pe copila de 12 ani.

Adriana Iliescu este cea mai bătrână mamă din România, cu toate astea ea se consideră o femeie fericită. Femeia a dezvăluit că are o pensie de aproape 2.000 de lei, care este o sumă destul de mare, comparativ cu situația altor pensionari.

Totuși, Adriana susține că îi este destul de greu să facă față cheltuielilor și este nevoită să fie foarte atentă la cumpărături pentru a avea resurse să-şi crească fiica.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumuşica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulţi bani pentru două persoane, dar nici puţini. Dacă chibzuim aceşti bani foarte bine, ne ajung şi, Slavă Domnului, ne descurcăm!

Nu ne plângem, alţi pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piaţă, gătim, ne aprovizionăm din vara pentru iarnă şi avem grijă pe ce cheltuim. Suntem atente şi la reducerile de la mall. Când încep şi aud de ele, profit că să o înnoiesc pe Eliza.

Cumpăr un tricou, o bluza, o fustiţă, ce îi trebuie oricărui copil”, a declarat Adriana Iliescu pentru wowbiz.ro.