Cum arata spitalul in care Gigi Becali a investit milioane de euro. Tratamentele sunt gratis

Religie și FCSB! Asta aude tot omul despre Gigi Becali! Doar că finanțatorul mai ”țese” și altele, pe lângă credință și pasiune pentru sportul-rege. Ultima ”ispravă” a miliardarului: un spital modern, în care a investit mai bine de 15 de milioane de euro!

Este vorba despre o clinică în care sunt tratați bolnavii de cancer! Proiectul a fost demarat în urmă cu doi ani, la Arcom, lângă locul în care Steaua își avea birourile. Și nu e totul! Om cu suflet mare, Becali avea să anunțe: ”Totul este gratis!”

Cum arata spitalul in care Gigi Becali a investit milioane de euro. Tratamentele sunt gratis

Finanțatorul echipei FCSB a dezvăluit, ce se întâmplă la Unitatea de tratament pe care a înființat-o. ”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom.

Gigi Becali anunța, tot în perioada în care și-a propus să facă Unitatea pentru bolnavii de cancer, că mai are un proiect măreț! ”Am deja planul făcut.

Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital.

Loading...