Cum sa intri in masina inchisa cu cheile uitate inauntru. Telefonul mobil poate rezolva problema

Ti s-a întâmplat vreodata sa închizi cheile în masina? Sigur ai încercat sa spargi geamul, sa deschizi cu un ac sau o agrafa, dar nu te-ai gândit ca exista metode mult mai simple.

Potrivit site-ului ehow.com, poti sa intri în masina daca ai la tine un cutit, un umeraş sau un telefon MOBIL!

Tu, cel care ori ti-ai uitat cheile in masina ori nu le ai la tine îţi suni un prieten care are cheile maşinii tale, sau a 2-a cheie a maşinii şi îl rogi să apese pe butonul de deschidere în timp ce tu eşti langa uşa maşinii. Usile se vor deschide ca prin minune.

Exista multe persoane care spun ca au testat aceasta solutie si a functionat, la fel cum exista si persoane care spun că sistemul de blocare foloseşte undele radio şi nu sunete, şi deci nu are cum sa fie deblocata masina cu telefonul mobil, frecventele de lucru fiind diferite.

Practic, este posibil ca unele sisteme de telecomanda să funcţioneze într-un interval de frecvenţe care să se suprapună parţial pe frecvenţa de lucru a telefonului mobil.

METODA 2. Umerasul – ÎNDREAPTA-L, APOI îndoaie capatul pâna se formeaza un cârlig. Pune cuţitul între fereastră şi portieră. Strecoara sârma prin deschizătura geamului.

Cu ajutorul umeraşului încearcă să ridici siguranţa sau să apeşi butonul de deblocare al maşinii.

Loading...