De la dependența de droguri, la Cristos

Doi tineri au abandonat drogurile și au distrus obiectele pe care le foloseau pentru a consuma aceste substanțe , proclamând libertatea prin Isus.

„O să ne rupem toate lucrurile. Sunt lucruri personale. Sunt cheltuite mii de dolari pentru aceste lucruri”, a explicat unul dintre bărbați, pe nume Julian. „Am fost atât de dependenți de ele. Să terminăm acum !”, a spus el.

„Aceste lucruri au avut o întăritură în viața noastră și am fost serios dependenți de ele „, a spus celălalt bărbat, Tyrell.„Nu ne-am gândit niciodată că vom face acest lucru, dar acum, după ce am fost eliberați, aceasta este ceea ce trebuie să facem.

Tinerii participă la Slujirile Iertării lui Hristos din Toronto, Canada, conduse de David Lynn, cunoscut pentru lucrările sale evanghelice pe străzi .

Cei doi foști dependnți au explicatvaloarea monetară a unora dintre obiecte, Julian și Tyrell au zdrobit totul, dar , înainte de a arunca totul la podea au mărturisit investiția imensă pe care au făcut-o spre a achiziționa unele dintre obiecte, însă fără să le pară rău după bani.

„Uau. Ia asta, diavole!”, A declarat un bărbat în spatele camerei. „Isus te eliberează de vicii. Te eliberează de robia diavolului.”

„Banii nu contează. Nimic nu contează decât Domnul Isus Hristos și iubirea lui”El a adăugat.„ Dragostea lui Isus este că acești oameni distrug toate acestea acum „, a spus omul care a însoțit acțiunea.

„Nu va avea niciodată o putere asupra noastră, în numele lui Isus Hristos! „, a spus Tyrell.

Bărbații au măturat apoi bucățile rupte pentru a arunca parafernalia distrusă Iulian a ars câteva reviste cu articole de copertină de marijuana Valoarea estimată a articolelor a fost între 2.000 și 4.000 de dolari

1Mă simt grozav. Lăudați Domnul „A spus Tyrell,„Aleluia!”.
„Trebuie să scapi de aceste lucruri dacă le ai acasă, dacă ai o dependență de aceste lucruri, trebuie să scapi de ele”, a adăugat Julian. „Nu m-am gândit niciodată că voi face asta, dar sunt foarte fericit să o fac.”

AcontecerCristiano.Net