Declaratia unui om de știință de la NASA: „Văd gloria lui Dumnezeu în spațiu în fiecare zi”

Un om de știință de la NASA, care monitorizează activitatea spațială, a declarat recent că în fiecare zi este mai convins de existența unui Creator. „Văd mâna lui Dumnezeu în minunile spațiului”, a spus el.

Adam Szabo lucrează de 10 ani la misiunea sondei Solar Parker de la NASA , care urmează să o trimită o în spațiu, care trebuie să fotografieze imagini, orbitant  de 24 de ori în jurul soarelui.

Într-un interviu acordat CBN-ului, Szabo a spus: ” Văd mâna lui Dumnezeu în minunile spațiului în fiecare zi și sunt convins că existența noastră aici pe Pământ nu se poate întâmpla fără mâna unui Creator divin „.

Solar Probe Parker se va apropia la aproximativ 5 milioane km de suprafața Soarelui, de opt ori mai aproape decât orice altă navă spațială de pe Pământ care s-a apropiat.

Szabo, care lucrează la monitorizarea acestor imagini , spune că în fiecare zi vede mâna lui Dumnezeu în minunile spațiului.

„Când mă uit la cât de multă energie există în soare și cum toată energia, lumina vine la noi, noi știm că această energie ar fii extrem de periculoasă dacă am fi direct expuși la acesta, însă Creatorul, Dumnezeu ne-a protejat.”a spus omul de știință.

Proiectat pentru lansarea pe 31 iulie 2018 din Cape Canaveral, Florida, Probe Parc Solar va studia modul în care căldura și energia se deplasează prin atmosfera solare, cunoscută sub numele de corona, care este mai fierbinte decât suprafața solară.

Acesta va trimite date către Pământ, unde cercetătorii NASA vor explora ceea ce accelerează vântul solar care afectează Pământul și alte planete.

Sursa: AcontecerCristiano.Net tradus si adaptat de Creatia Biblica