Ei sunt milionarii care nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii

Au inteles ca nu trebuie sa traiasca doar pentru binele propriu. Nu toate celebritatile isicheltuie onorariile pentru o viata de lux – iahturi, avioane, diamante.

Sunt aceia care prefera sa-i ajute pe altii si sa se angajeze incaritate.

Oferim o selectie de 8 celebritati care au gasit sens sa traiasca nu numai pentru ei insisi sicapriciile lor.

1.Gosha Kutsenko

Fundatia „Step Together” a lui Gosha Kutsenko ii ajuta pe copiii cu paralizie cerebrala. Actorul adeschis fundatia in 2011 si, de atunci, de doua ori pe an, organizeaza concerte de caritate la care isi invita prietenii.

Natalia Vodianova
Un model binecunoscut, a creat Fundatia Naked Heart for Children. Activitatea sa decaritate este cunoscuta nu numai in tarile estice, ci si in Europa.

Loading...

Fundatia este implicata in construirea de terenuri de joaca, ofera asistenta juridica, psihologica, terapeutica si sociala familiilor cu copii cu dizabilitati. Vodianova organizeaza de multe ori baluri de caritate si curse sportive unde celebritati sunt invitate sastranga bani in scopuri caritabile.

Konstantin Khabensky
Fundatia Konstantin Khabensky ii ajuta pe copiii cu cancer. In 2013, fundatia sa a salvat 130 de copii. Actorul spune ca nu este nimic mai valoros decat viata umana si cand vede ochii fericiti ai mamelor, in interiorul lui se naste cevafoarte important, care ii da putere si bucurie.

Chulpan Khamatova
Actrita a infiintat in 2006 fundatia „Give Life”, care este implicata in sprijinirea copiilor cuboli hematologice si oncologice. Khamatova ajuta clinicile specializate sa achizitioneze echipamente medicale si medicamente necesare.

De asemenea, gaseste donatori, grupuri de voluntari care ofera asistenta psihologica sisociala copiilor bolnavi, si incearca sa atraga atentia societatii asupra persoanelor cu cancer.

Keanu Reeves
Keanu conduce un mod de viata foarte simplu si ii sprijina pe cei fara adapost. El nueste deloc un adept al luxului si nu intelege de ce vilele si avioanele private sunt necesare unui barbat.

Chiar si atunci cand a devenit bogat si faimos, el nu a cumparat un loc unde satraiasca pentru el insusi, ci a ramas sa locuiasca intr-o casa inchiriata. El nu are propria sa masina, Keanu calatoreste cu transportul public.

Reeves a fondat Fundatia pentru Cancer. A decis asta dupa ce propria lui sora asuferit de leucemie. De asemenea, sustine diferite proiecte de mediu si se lupta pentru drepturile animalelor.

Leonardo DiCaprio
Primind sume impresionante, DiCaprio si-a dat seama ca banii nu fac opersoana fericita. In 1998, a creat o fundatie caritabila care a donat 15 milioane de dolari unui numar de 30 de organizatii diferite.

Kate Middleton
Jurnalistii au acuzat-o in mod repetat pe ducesa de Cambridge pentru faptul ca secomporta necorespunzator unui membru al familiei regale. Dar Katherine nu acorda atentie acestor atacuri, prefera sa nu poarte haine haute couture, ci prefera marcile Zara, H & M, Hobbs.

Impreuna cu sotul ei, participa la diferite initiative si aloca sume suficient demari pentru caritate.

Angelina Jolie
In 2001, in timpul filmarilor pentru „Lara Croft”, care au avut loc in Cambodgia, actrita si-a trezit interesul pentru caritate. Jolie a vazut acolo nevoile oamenilor si a mers cu ajutor umanitar intarile lumii a treia.

A creat mai multe fundatii caritabile care ajuta copiii din Africa. In 2013, actrita afost premiata cu un Oscar umanitar pentru meritele ei.

Si aceasta nu este intreaga lista de stele angajate in fapte bune. Faptul ca numarul acestor persoane creste in fiecare aneste incurajator. La urma urmei, astfel de initiative salveaza mii de vieti.

Loading...