Femeia s-a dus in padure cu copiii ei, unde au facut mai multe poze. Cand a ajuns acasa si s-a uitat la ele, a ramas fara cuvinte: „Nu mai pot dormi noaptea”

S-a dus la padure cu copiii ei, insa nu se astepta nicio clipa la ce avea sa i se intample. Femeia a facut mai multe poze fiului, fiicei si verisorului lor, insa cand a ajuns acasa, a observat ceva cumplit.

In spatele fiului sau, apare un copil-fantoma, cu un chip infiorator. Din acea zi, Laura Watson nu mai poate inchide niciun ochi.

Femeia spune ca in imagine se vede cum fantoma pune chiar mana pe umarul fiului sau, in timp

Desi sustine ca nu a mai putut dormi din acea zi, Laura vrea sa se intoarca in padure pentru a face cercetari, insa spera ca fantoma „nu o va urmari acasa”, scrie Mirror.ce acesta se afla intr-un copac.

Citeste: Ce a vrut să cumpere Gheorghe Dincă

Unde se afla Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra suna la 112.

Multe persoane se întreabă cum de a reușit Alexandra să sune de trei ori la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutorul, deși în preajma sa se afla criminalul Gheorghe Dincă..

Ei bine, lucrurile încep să se adune, încetul cu încetul, iar piesele de „puzzle” sunt puse la loc, pentru a rezolva cazul care a îngrozit întreaga țară în ultimele zile.

Mai multe surse apropiate anchetei au declarat pentru Mediafax faptul că Gheorghe Dincă a găsit-o pe Alexandra joi, 25 iulie, în timp ce vorbea la telefon în garajul în care era ținută cap’tivă.

Acolo, adolescenta în vârstă de numai 15 ani a încercat să dea detalii despre locul în care se află, pentru ca polițiștii să vină mai repede la ea.

Între timp, Gheorghe Dincă se afla în oraș, iar camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce aruncă o parte dintre bijuteriile ei.

Mai mult decât atât, crim’inalul a mers la farmacie pentru a cumpăra o alifie ca să îi trateze rănile Alexandrei, după ce a ținut-o legată cu sârmă.

Acest gest poate demonstra și faptul că nu avea de gând să o uc’idă pe Alexandra, însă atunci când a văzut-o cu telefonul la ureche, bărbatul a reacționat.

Șeful Poliţiei Române a confirmat că ultimele cuvinte la 112 ale Alexandrei au fost “Vine, vine!”, apoi apelul s-a întrerupt.

Alexandra a fost sunată de polițiști pentru a oferi mai multe detalii

„La ora 11.23, Măceşanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe acelaşi număr de telefon, sesizând aceleaşi aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecţionat apelul către dispeceratul Poliţiei Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente.

După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliţiei Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acţiona în zona 7 Caracal, (…) adresă pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizită găsită la locul unde se afla”, se arată în raportul MAI obţinut de MEDIAFAX.

Ulterior, fata a fost sunată, iar poliţistul a încercat să o calmeze pe fată şi i-a cerut să spună dacă ştie unde se află şi ce vede în jurul ei.

„Aceasta a relatat că este seche’strată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini.

Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi, în continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ.

Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă şi din curte.

Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăpere deoarece este legată şi afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuţiei dintre Alexandra şi ofiţerii de poliţie, atunci când fata a sunat la 112.