Femeia și casa ei. Ce spune lipsa dorinței de a face ordine în casă?

Ordinea în casă – este necesitatea, internă şi firească a unei femei, mature. O casă confortabilă – este fundamentul vieții unei femei, pe care se construiește o relație fericită, corectă şi matură cu un bărbat.

Femeia care nu vrea să creeze, confort din cauza lenii sau oboselii, nu este capabilă de nimic, în special să construiască, o relație cu bărbatul. Casa – este opera, principală a femeii, ea trebuie să fie sursa principală, de inspirație pentru tine şi familia ta. Confortul şi ordinea în casă, îi oferă femeii putere, de aceea, ea ar trebui să fie interesată în asta, mai mult decât alți membri ai familiei.

Casa – este oglinda ta. În ea se reflectă, ceea ce trăiești, ce gândești, ce simți şi unde curge energia ta – în familie sau în afara ei.

În cazul, în care casa ta, are nevoie de brațe, bărbătești, atunci nu poți construi relații, cu bărbatul, respectiv nu poţi, interacționa cu el ca femeie. Dintr-un motiv, sau altul ai decis să te bazezi, doar pe tine şi să ţii totul, sub control sau ai îndepărtat, bărbatul din viaţa ta pentru că nu ai nevoie de el.

Rezolvarea, problemelor gospodărești – este în primul rând relația voastră, ca soţ şi soţie, este valoarea ta ca femeie, este capacitatea de a cere, şi a obține ajutor. Casa nu trebuie să fie calvarul tău sau dispoziția proastă – ea este inspirația, magia şi farmecul tău..

Cum să faci casa confortabilă?

Trebuie să începi, nu cu ordinea, ci cu gândurile tale. Ce-ţi dorești? Cum vrei să trăiești? În primul rând casa e vie. E baza pe care se construiește viaţa voastră. Neapărat voi scrie un articol şi despre locuințele închiriate, despre lipsa propriei case. Aici, deasemenea există, un motiv, nu este o coincidență. La bază stă un motiv psihologic, profund. Tratați casa în care locuiți, astăzi, ca pe ceva viu. Schimbându-ţi atitudinea faţă, de casă, îţi vei schimba viaţa.

Toate, treburile casnice trebuie să fie, conștientizate. Să învestești în ele, o parte din tine, iubirea ta. Călcând, gătind, bucatele, spălând – doar aşa se creează, energia casei cu iubire, nu din lene şi depresie. Aici se ascunde puterea feminină – să-şi facă casa plină de energie, nu goală şi rece. Femeia poate, face în casa ei mult mai multe decât la muncă. Amintește-ţi unde, trebuie să-ţi îndrepți atenția şi energia: în casa ta sau în afara ei? Având grijă de casă, curățând-o, îţi umpli viaţa de SENS.

Tratează-ţi casa cu grijă şi respect. Simte-o. Această interacțiune poate fi tămăduitoare pentru femeie. Casa pentru femeie – este un spațiu sacru, care îi oferă liniște şi armonie, de aceea nu poate rămâne în dezordine, pentru a se umple de emoții negative, certuri şi insulte. O astfel de casă nu are viitor, cum de altfel nici casa fără femeie – nu există.

Nu ștergi pur şi simplu praful, ci pui energia, în mișcare, energia nu trebuie să stagneze. Nu speli pur şi simplu geamul, ci deschizi şi cureți, orizontul pentru, planurile şi scopurile familiei tale. Femeia – e cea care păstrează focul familiei. Iar focul – e viaţă. Nu va fi focul, nu va fi familia. Va fi o conviețuire sau o căsătorie economică.

Treburile casnice, pot obține un nou sens, ele trebuie să fie plăcute, să te încarce, să te ,facă fericită. Astfel împarți iubirea, cu cei dragi. Probabil bărbatul ,nu va observa ,faţa de masă nouă, însă energia şi faptul că eşti interesată, de căminul familiar – îl va observa, neapărat.

Amintește-ţi, când erai copil şi veneai acasă, nu era important ce faţă de masă a așternut mama, ci faptul că acasă e confortabil ,şi să fie Ea – mama. Ce sentiment de fericire şi protecție oferă acest lucru. Bărbații în această, privință sunt ca şi copiii: pentru ei este important, să obțină starea de confort, grijă şi cămin familiar.

Femeia nu trebuie să fie bucătăreasă sau ,spălătoreasă, ci Gospodină. Ea trebuie, să-şi transforme casa, să se joace cu spațiul, unde totul e supus gândurilor, dorințelor şi energiei ei. Unde fiecare colțișor, oferă forțe şi dăruiește senzația, uimitoare de căldură, lumină, grijă şi frumusețe.

Sunteți de acord cu asta?