Gigi Becali, întrebat unde face Revelionul: „Să mă duc la distracție? Acolo le fac pe plac dracilor. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie”

Gigi Becali, întrebat unde face Revelionul: „Să mă duc la distracție? Acolo le fac pe plac dracilor. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie”

Gigi Becali nu se dezminte nici la final de an și s-a lansat într-o tiradă la adresa celor care petrec de sărbători în cluburi! Finanțatorul de la FCSB a arătat că va fi prezent la biserică și de Crăciun și de Revelion și a subliniat că nu mai este interesat de lucruri materiale.

„E adevărat, bucuria mea Hristos este. Lucrurile astea materiale nu mă interesează. Mai sunt puțin legat de ele, dar câteodată mă uit la ele și le disprețuiesc. Mă uit la aur, la clădiri, câți au stat în ele, stăm și noi acum și peste 50 de ani cine o mai sta? Au murit într-o săptămână 3 prieteni, de aceeași seamă cu mine. Dacă toată America era a lor, au luat ceva cu ei?

Nu puteam să-mi țin invidia, răutatea, la fotbal. Acum nu mă mai intereseazî. Ce treabă am eu cu Pițurcă? Mi-a dat Dumnezeu și am bătut. Nu e de ajuns că l-am învins, l-am biruit? Pentru ce să mai am un fel de ură? Nu câștig nimic, ce fac cu ea? N-am ce să fac.

Bucuria mea e în biserică. De Crăciun la biserică, mâine la biserică, poimâine la biserică. În fiecare zi la biserică. E praznic împărătesc, Nașterea Domnului, mântuitorul. De Revelion la biserică. De la 11 până la 4, la biserică. Vreau să mă duc cu sănătate și bucurie în celălalt an. În sfinți și în îngeri vreau să stau.

Să mă duc la distracție? Ce câștig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri. Și dacă vrei cu Hristos, du-te de Revelion la el. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie. Asta e situația”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă, conform Digisport.

Loading...