Imagine virală înainte de Crăciun: o familie și-a pus cârnații și slănina la uscat pe balcon

O fotografie cu balconul unei familii din Gorj a ajuns virală pe internet. Balconul a fost împodobit cu cârnați și slănină puse la uscat, chiar înainte de Cărciun. Comentariile amuzante nu au întârzia să apară pe rețelele de socializare.

Imagine virală înainte de Crăciun: o familie și-a pus cârnații și slănina la uscat pe balcon

O familie din Rovinari și-a împodobit balconul cu cârnați și slănină, pe care le-a pus fără rușine la uscat, exact ca pe rufe, pe balcon. Trecătorii au făcut poze pe care le-au postat apoi pe Facebook. Vestea s-a răspândit rapid și fotografia însoțită de mesajul „Meanwhile în Rovinari… leagănul civilizației moderne” a ajuns virală.

Fotografia din rovinari, ajunsa virala
Fotografia din rovinari, ajunsa virala
Comentariile de la români mai mult sau mai puțin amuzați de situație, nu au întârziat să apară.

„M-ar interesa etajul! Și dacă cineva are o pisică să o împrumute pentru vreo două ore… întreb pentru un prieten”, „Să vadă lumea că are ce mânca de sărbători”, au scris internauții.

Loading...

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, a fpcut declrații despre această situație. Deși este de acord că ceea ce au făcut oamenii nu este deloc igienic, el susține că nu este nimic ilegal și că familia cu pricina este o familie de oameni gospodari.

„Asta înseamnă că omul este gospodar, e bine că are. Omul poate să pună cârnații pe balcon, că e balconul lui. Nu e ilegal”, a declarat Robert Filip, edilul din Rovinari, pentru Mediafax.