INML a descoperit că tatăl Luizei Melencu nu este tatăl ei biologic

Conform analizelor făcute de anchetatorii de la INML, tatăl Luizei nu ar fi tatăl ei biologic.

Anchetatorii au aflat că tatăl Luizei Melencu nu este tatăl ei biologic. Descoperirea a fost făcută după ce mostrele ADN prelevate de la mama și de la tatăl Luizei Melenc au fost comparate cu rămășițele din pădure, conform RTV. Rezultatul a fost comunicat mamei Luizei, dar ea refuză să dea o probă nouă.

“Asta sună a șantaj din partea procurorilor. Eu am stat 20 de ani cu el și am doi copii. Dacă eu știu că e tatăl biologic al copilului, asta sună a șantaj. Eu am aflat de la televiziuni. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu un alt test ADN nu fac”, a declarat mama Luizei Melencu.

De ce refuză mama Luizei Melencu să dea probe ADN
Marți dimineață, procurorii DIICOT s-au întors acasă la familia Melencu pentru a recolta probele ADN, iar Monica Melencu se pare că a fugit.

Familia Luizei Melencu consideră că procurorii vor să o declare moartă pe tânăra dispărută în urmă cu o jumătate de an.

Loading...

”Au venit luni seara doi domni şi o doamnă de la poliţie, mai să mă ia pe sus să dau aceste probe biologice. Au stat mai bine de o oră la poartă. Le-am spus clar că refuz.

Au încercat să pună martori care să semneze că au văzut maşina poliţiei la poartă şi că eu nu vreau să dau aceste probe. Le-am spus respectivilor ”domnilor, ştiţi cumva ce urmează să faceţi, ce urmează să semnaţi”? Oamenii respectivi sunt şi vecini cu noi şi nu au vrut să fie martori.

Până la urmă au încheiat un proces verbal în care au menţionat şi chiar i-am rugat să scrie că nu vreau să dau aceste probe şi nu am semnat nici acel proces verbal. Poliţiştii au plecat la 19.30 şi au revenit la poartă la 20.30 cu o înştiinţare să mă prezint azi (n.r marți) la postul de poliţie din Caracal, la ora 11.00.

Bineînțeles că nu m-am prezentat şi au emis mandat de la Tribunal. Refuz să dau din nou aceste probe, chiar dacă s-a emis acest mandat. Aştept să mă ia, să vadă toată ţara.

Nu le dau nici probe şi nici semnătură că nu vreau să se ajungă să închidă cazul fără să scoată adevărul la lumină”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, tânăra de 18 ani răită de Gheorghe Dincă.