Leo de la Strehaia, verdict neașteptat de la medici după ce a făcut accident vascular cerebral:

Leo de la Strehaia a primit un verdict neașteptat din partea medicilor, după ce, în urmă cu câteva zile, el a făcut accident vascular cerebral. “Prințului Țiganilor” și familia sa nu se așteptau să primească asemenea vești, mai ales după ce i-au dat șanse mici la viață.

În plus, acestea nu sunt singurele probleme medicale ale lui Leo de la Strehaia! Potrivit spuselor unor apropiați, la 42 de ani, el are problemele cu inima ale unui om de 80 de ani.

Leo de la Strehaia, verdict neașteptat de la medici după ce a făcut accident vascular cerebral
Leo de la Strehaia, soția, Dana Criminala, și apropiații lor au primit recent un motiv de bucurie!

Conform unor surse medicale din cadrul Spitalului Elias din Capitală, controversatul bărbat a fost examinat de mai mulți specialiști, printre care se numără atât neurologi, cât și cardiologi, care și-au dat acordul că totul este bine și acesta poate fi externat.

“A fost examinat de mai mulţi specialişti, inclusiv neurologi şi cardiologi, însă starea pacientului este stabilă şi nu există motive să rămână internat. Astfel, urmează să fie externat”, au declarat surse din cadrul Spitalului Elias din București, relatează spynews.ro.

Pe numele din buletin Mihai Ion Stelică, Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral după ce judecătorii au decis să îl aresteze preventiv într-un dosar în care este acuzat de înşelăciune în formă continuată.

Loading...

Ulterior, el a atacat decizia magistraţilor, iar în urmă cu trei zile, Judecătoria Sectorului 1 i-a admis cererea de înlocuire a arestării cu cea a controlului judiciar.

Loading...