Mai vine iarna în România?! Meteorologii fac anunţul zilei despre vreme. Prognoza meteo ANM

Prognoza meteo ANM! Mai avem sau nu iarna în România! Meteorologii, anunţul zilei despre vremea din ţară. Ce se întâmplă în următoarele săptămâni conform prognozei meteo ANM lunare.

Când se anunţă ninsori pe teritoriul ţării noastre. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prgnoza meteo pentru următoarea lună de zile.

Administrația Națională de Meteorologie informează că vremea intră într-un porce de răcire, iar asta – ținând cont de calendar – nu ar trebui să mire pe nimeni. Cel puțin în București, iarna nu și-a intrat încă în drepturi, dar asta nu înseamnă că primăvara se grăbește să intervină în decor.

Meteorologii au anunțat, în repetate rânduri, că ne confruntăm cu o iarnă care iese din tipare, precipitațiile fiind mult mai reduse decât ar fi normal pentru această perioadă, iar mercurul din termometre nu a coborât conform așteptărilor.
Totuși, nu înseamnă că anotimpul rece devine doar o amintire. Conform previziunilor făcute de specialiști, în prima parte a lunii februarie – ziua de 10 februarie fiind un punct de reper, în acest sens – ne putem aștepta la o evoluție a vremii care să se apropie de… normalitate.sursa:stiridinfamilie