Mama celor 3 copii a comandat o pizza de pe telefonului iubitului ei

Mama celor 3 copii a comandat o pizza de pe telefonului iubitului ei, dar a adaugat la comentarii un mesaj secret cumplit. Ce au descoperit politistii in casa lor este pur si simplu ingrozitor:

Una din patru femei sunt victime ale vi’olentei domestice pe parcursul vietii.

Cele mai multe din victimele violentei domestice nu reactioneaza in fata agresorilor, insa acesta nu a fost si cazul unei femei din Statele Unite, care printr-o metoda riscanta a reusit sa alerteze autoritatile si sa plece de langa iubitul abuziv.

Povestea lui Cheryl Treadway incepe intr-o seara cand se afla in locuinta din Avon Park, Florida, alaturi de iubitul ei si cei trei copii.

Comportamentul iubitului lui Cheryl s-a schimbat insa brusc. Acesta si-a pierdut controlul intr-un acces de furie, a devenit violent si i-a luat practici ostatici pe cei trei copii alaturi de mama lor, amenintandu-i tot timpul.

Intr-un moment de luciditate in haosul creat, Cheryl l-a convins pe barbat sa o lase sa isi foloseasca telefonul sa comande o pizza pentru copii.

Acesta a fost de acord, dar i-a smuls telefonul din mana imediat dupa ce a plasat comanda.

O data plasata comanda, angajatii firmei au observat ceva ciudat in formularul trimis de Cheryl. In loc sa ignore mesajul, acestia si-au urmat instinctul si au chemat politia. Cheryl a scris in sectiunea de comentarii a comenzii „911 ostatic, ajutor”.

Astfel a atras atentia asupra situatiei in care se afla, iar in loc de baiatul de la livrari, barbatul violent s-a trezit cu politia la usa.

Ca urmare, dupa 20 de minute de negocieri, Cheryl si copii ei au fost dusi la adapost, iar iubitul ei a fost arestat pentru violenta domestica.

Citeste si…Femeia aceasta s-a întors din cealaltă viață: „Diavolii alergau în jurul meu şi îmi arătau păcatele”

Păpădia tratează cancerul, hepatita, bolile de ficat, rinichi, stomac – Iată cum să o pregătești