Medicul Adina Alberts, ipoteza

Renumitul medic estetician Adina Alberts face un apel catre premierul Romaniei si sustine cu argumente ipoteza potrivit careia Alexandra si Luiza nu ar fi fost uc’ise de Gheorghe Dinca. Adina Alberts a analizat probele prezentate pana acum si declara ca are motive sa creada ca cele doua fete sunt inca in viata.

Rasturnare de situatie! Fetele din Caracal nu sunt mo’arte? „Iata niste indicii care ma fac sa cred ca aceste fete sunt in viata si probabil sunt deja scoase din tara”
Iata textul integral scris de Adina Alberts:

SCRISOARE DESCHISA catre Dna Viorica Dancila
Stimata doamna, cu respect pentru functia pe care o ocupati in stat, dati-mi voie sa va spun ca dvs sunteti, in toata povestea asta, foarte departe de adevar! Dvs cu referendumul despre care vorbiti public…

Fetele astea nu sunt mo’arte!
Doamna, mai pierdeti mult vremea!?!?

Sesizati, pentru Dumnezeu, INTERPOLUL!!! Dati-le in urmarire generala. Exista organisme internationale care se lupta din greu cu acest fenomen. Stiti ca Romania ocupa locul intai in Europa la tra’ficul de min’ori pentru sex si org’ane?!?

Deplasati-va personal la Caracal, “inghesuiti-l” pe procurorul care a intarziat actiunea politistilor si aflati adevarul!
Luati-o la intrebari si pe dna procuror care a iesit public alaltaieri seara, la 21:30, ora de maxima audienta, si cu lacrimi in glas ne-a anuntat ca “in cenusa din cazan s-au gasit bijuteriile Alexandrei, recunoscute de mama fetei, precum si fragmente de oase si dinti ce par a fi um’ani”, declaratie publica ce a avut o singura menire, aceea de a ne face pe noi toti sa credem ca fetele sunt moa’rte si sa ne obisnuim cu ideea.

Iata niste indicii care ma fac sa cred cu tarie ca aceste fete sunt in viata si probabil sunt deja scoase din tara!

1.Simplu fapt ca pe langa situatia Alexandrei, se incearca “o rezolvare” si a celuilalt caz cu notorietate publica, acela al Luizei… care necesita, nu-i asa, si acesta o solutie gen “praf in ochi”!

2.Cazanul in care cica a inci’nerat-o pe fata… cum sa inci’nerezi un corp intr-un cazan?!? Corpul uman contine 70% apa. Ca sa inci’nerezi un corp iti trebui minim 2 ore temperatura de peste 1000 de grade Celsius, temperatura pe care nu o poti obtine decat intr-un cuptor special! La crematoriu IML din Bucuresti, cand se inci’nereaza un cad’avru, miroase tot Berceniu. Cum puteti crede ca Alexandra a fost inci’nerata in cazan, in aer liber?!

3.Iesirea publica a dnei procuror, seara, la 21:30, total neobisnuita, oferind detalii menite sa ne “faca praf” pe noi telespectatorii, si sa ne stearga orice urma de indoiala asupra mor’tii acesteia!

4.Mama Alexandrei a primit un telefon de la un numar necunoscut si o voce barbateasca i-a spus:”Mama soacra, eu si fata ta am plecat in Anglia ca sa facem bani!”

5.“Crim’inalul” declara ca a surprins-o pe fata la telefon apeland 112. Pai oricine stie ca, dupa un apel la 112, ar fi trebuit ca politia sa ajunga urgent. “Crim’inalul” asta, in schimb, nu s-a sinchisit, si “a omo’rat-o, a tran’sat-o, a inci’nerat-o” parca stiind ca nimeni si nimic nu-l va deranja din treaba!

6.Faptul ca mama Luizei, dupa o prima tentativa nereusita pe care am avut-o de a discuta la telefon, atunci cand am sunat-o din nou dupa 2 zile, mi-a zis ca e greseala si ca ea n-are nicio fata, desi vocea era aceeasi! Probabil a fost amen’intata!

7.Daca fetele ar fi fost moa’rte, nu ar mai exista aceasta reticenta din partea politiei, procuraturii, aceasta lentoare incredibila in a actiona…

8.Si nu in ultimul rand, simplu fapt ca asa zisul crim’inal avea bluza galbena a copilei aruncata lejer pe umeri… mi se pare sugestiv pentru toata aceasta dorinta de manipulare a maselor!

Doamna, ce fac specialistii de pe langa dvs?!?

Deci, doamna, fetele astea valoreaza greutatea lor in diamante! Fetele astea nu au fost rapite ca sa fie omo’rate, ci ca sa “produca”! Uitati-va la tineretea si la frumusetea lor!!! Stiti cati bani “produce” o fata de calibrul acesta, pe zi?!?

50 000 DE EURO/ZI
Stiti cati clienti sunt obligate sa aiba intr-o singura zi?!
100-150 DE CLIENTI/ZI

Mai puteti respira, doamna?!?! Mai puteti dormi noaptea?!! Pentru ca eu, nu!
Pt dvs, doamna, ar trebui sa fie foarte usor sa accesati niste informatii clasificate. Ar trebui sa fie foarte simplu sa va informati corect, aveti parghii, aveti institutii, aveti puterea! De ce n-o faceti?!?
Cautati si la Braila! Va implor… din nou!