Monica Davidescu a povestit ce lectie pretioasa a invatat in copilarie de la bunica ei

Actrita Monica Davidescu a acordat un interviu pentru o emisiune de la postul de televiziune Antena 3, in care si-a amintit de bunica sa.

Binecunoscuta actrita a vorbit despre valorile mostenite de la bunica sa. “Bunica m-a crescut. Era blanda, marinimoasa, ne invata tot timpul. Bunica mi-a dat esenta valorilor in viata.

Cand vorbesc despre asta, vorbesc despre cum sa te responsabilizezi, cum sa faci bine pentru tine si cei din jur. Bunicii vorbeau de fata cu mine si cu doua surori despre lucrurile negative intamplate in sat, in ziare. Noi trageam cu urechea si invatam fara sa vrem”, a declarat vedeta la Antena 3.

Secretul căsniciei dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu! «Noi ne simţit la fel ca acum 24 de ani»

În prima lună a lui 2019, Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu, au celebrat 24 de ani de când au decis să formeze un cuplu. Fiind întrebați, adesea, cum reușesc să se completeze atât de bine unul pe celălalt, încât să depășească orice obstacole ar întâlni în cale, Aurelian Temișan a vorbit despre secretul căsniciei sale de lungă durată.

Monica Davidescu şi Aurelian Temișan, ambii în vârstă de 46 de ani, au sărbătorit în luna ianuarie a noului an 24 de ani de când s-au cunoscut şi îndrăgostit, decizând încă de atunci să formeze o familie. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în timpul unui spectacol, iar de atunci au fost de nedespărțit. Soții au împreună și o fetiță, pe nume Dora, în vârstă de 8 ani.

Loading...

Loading...