Muncea pentru Bestie

Lazarus a notat pe pagina lui de Facebook 10 puncte foarte importante din ancheta din punctul lui de vedere si a oferit chiar si o pista noua, aceea a unui complice la cri’me.

Luis Lazarus face noi dezvaluiri! Gheorghe Dinca ar fi avut un complice! Fostul jurnalist Luis Lazarus care a devenit celebru dupa ce a investigat la OTV moartea Elodiei se pare ca s-a apucat si de cazul crim’elor odioase din Caracal.

Nu a trecut mult timp si Lazarus a venit cu o bomba. A publicat o fotografie cu un barbat despre care spune ca ar fi muncit cu ziua in garajul lui Gheorghe Dinca, acolo unde el a sechestrat, vio’lat si uc’is cele doua minore.

Ba mai mult, scenariul lui Lazarus merge mai departe, se pare ca barbatul din imagine are mainile arse ceea ce l-a convins pe jurnalist ca l-ar fi ajutat pe criminal sa o arda in butoi pe Alexandra.

Se pare ca Lazarus si-a luat toate aceste informatii cu care a construit o pista interesanta de la mai multi localnici care stiau foarte bine cu ce se ocupa Gheorghe Dinca.

”1. Așadar crim’inalul od’ios este și un tip tăcut! E genul care tace și face! Cred ca îl copiază pe Cioacă, crezând ca dacă a dat foc la cad’avre, nu poate fi acuzat!

  1. La Caracal a venit însă, de la București , procurorul Varga! El știe cum e sa condamni fără cad’avru și vrea sa supervizeze!
  2. Politia din zona e “un pic depașită”, nu ca ar fi fost vreodată la curent! Noroc cu “plutonierul” Coarna, ca ii mai apara și el cum poate! In fapt, la ei, orice ar face sau nu, niciodată nu sunt de vina!
  3. Procurorii s-au schimbat! Unul nu i-a lăsat pe polițiști sa intre, altul face cercetarea, supervizat de București! Nici aici nu mai e nimeni vinovat, căci cel care a blocat politia sa intervină nu se mai ocupa de caz!
  4. STS NU face “localizări”, el doar cheltuie bani sau urmărește la comanda oameni de afaceri și politicieni, pentru “reglarea conturilor”!
  5. Lumea este ultrarevoltata, aseară o scânteie a lipsit ca sa nu se ia la bătaie cu jandarmii, dat fiind rănile vechi care nu se pansează ușor cu politia, cu “p” mic și cu procurorii!
  6. Ministrul i-a demis pe toți! Interesant e ce vor face cei noi! In concluzie toată lumea si-a făcut treaba doar ca fetele sunt moa’rte! Hai sictir … nesimțiților!!

Acum ce mai zic milițienii, când realizează ca acest nemernic de crim’inal in serie a răpit fetele, le-a vio’lat, le-a omo’rât, le-a tran’șat și le-a dat foc? Nimic! Se disculpa doar!

Luis Lazarus spune ca Gheorghe Dinca ar fi avut un complice!

  1. Pentru Luiza, fata dispărută încă din aprilie, ancheta, “magistral” condusă de acești “trambalai”, era gata-gata sa se finalizeze cu … acuzarea bunicului fetei, care de fapt reclamase disparitia! Pfff! De ce nu ma mir?
  2. Și peste toate astea ma întreb: unde sunt complicii acestui derbedeu? Nu de altceva, dar de la fata locului lucrurile se văd un pic diferit!!! O tema de reflecție pentru anchetatori!

Cetățeanul din imagine muncea pentru crim’inal! Este liber acum! Curios ca are mâinile arse! Cică s-a bronzat prea tare! Ce convenabil! Nicidecum nu zice ca s-a ocupat cu ard’erea cad’avrelor și precis “nu știe nimic”!

Dar nu poate fi și bronzat și cu mâinile arse? Ca mie așa mi se pare dacă ma uit cu atenție la poze!

  1. Conchizând, ma duc sa îl caut pe ministru, sa-l ajut sa vadă mai bine și mai clar! Am niște informații de la oamenii din comunitate, pe care nu-i asculta nimeni, niciodată! Al vostru!

Cu stima pentru toți părinții care mai gândesc și suferă in țara asta!”, a notat Luis Lazarus.