Noi descoperiri in cazul Caracal. Anchetatorii au gasit oase langa locuinta lui Gheorghe Dinca!

Nu trece nicio zi fara ca anchetatorii sa faca descoperiri de gro’aza in cazul cri’melor de la Caracal.

Dupa ce ieri au dezgropat un sac cu ose’minte, astazi in padurea in care Gheorghe Dinca le-a marturisit ca s-ar fi lepadat de cad’avrul Luizei au dat peste alte ramasite arse care par a fi de om. Intre timp, din casa suspectului, alti crimi’nalisti au ridicat mai multe telefoane si un laptop. Atentie, sunt detalii care va pot afecta emotional.

In curtea groazei sub ochii suspectului anchetatorii au spart placile de beton turnate in gropi si au sapat pamantul in cautarea de noi probe.

Peste tot banuiesc ei s-ar putea ascunde indicii care sa-i duca spre alte presupuse cri’me ale individului care a ingrozit Romania ultimului deceniu.

Avocatul familiei Luizei Melencu care asista la desfasurarea de forte spune ca dincolo de porti peisajul e desprins din filmele de groaza iar mirosul e de nesuportat.

La subsol – Gheorghe Dinca a incropit o camera de tortura cu un pat din fier iar la etaj ar fi ridicat mai multe ziduri langa pereti.

Din casa lui Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane mobile un aparat de fotografiat si un laptop pe care le-au trimis la expertiza.

Au continuat cercetarile si in padurea-n care ieri au fost gasite ramasite umane arse si cenusa.

Dupa ce au periat padurea ore intregi – au gasit si alte ramasite osoase si dinti de om.
Aici suspectul anchetatorilor ca a scapat de cada’vrul “fetei din aprilie” adica al Luizei Melencu in acelasi mod barbar prin care a facut-o si pe Alexandra sa dispara.

Dupa ce a tinut-o captiva intr-una din incaperile casei, i-ar fi incinerat trupul, departe de ochii lumii, la marginea padurii.

Intre timp parintii Luizei care au fost audiati la politie sunt tot mai convinsi ca monstrul din Caracal are complici.

Imediat dupa disparitia fetei ar fi fost sunati de mai multe ori iar o voce de barbat le spunea de fiecare data ca fata lor e bine, ca se duce sa faca bani in strainatate.

Vorbe pe care le-au auzit si parintii Alexandrei. Doar ca ar fi fost sunati de pe numere diferite de telefon iar Dinca a spus la audieri ca ar fi sunat de pe o singura cartela. Pe de alta parte unchiul Alexandrei Mecesanu s-a dus inca o data la parchetul general sa ceara audierea tuturor parlamentarilor din Olt cu privire la retelele de cri’ma organizata din judet.

Atat parintii cat si avocatii lor cred cu tarie ca cineva instrumenteaza din umbra totul si-l invata pe Gheorghe Dinca ce sa le declare anchetatorilor astfel incat sa-i pacaleasca si sa inchida cazul celor doua fete disparute desi e posibil sa existe mult mai multe victime.

Mit sau realitate ne confruntam cu cea mai cruda realitate. Lucrurile ies la iveala dar foarte incet. Dumnezeu sa lucreze si sa se faca lumina in acest caz greu. Si cei care sunt vinovati sa plateasca.