O tanara de 16 ani a plecat dintre noi, desi era perfect sanatoasa.

O tanara de 16 ani a murit, desi era perfect sanatoasa. Medicii au avut un soc la autopsie – Ce i-au gasit in stomac… Parintii nu au stiut nimic, nici nu credeau ca exista asa ceva

O adolescenta de 16 ani a murit din cauza sindromului Rapunzel. Boala este cunoscuta si ca tricofagie, iar bolnavii isi consuma propriul par.

Conform TechTimes.com, Jasmine era la scoala cand i s-a facut rau. Tanara a mers acasa pentru a se odihni, dar dupa cateva ore a fost dusa de urgenta la spital.

Autopsia a demonstrat ca Jasmine s-a stins din viata dupa ce a facut peritonita.

Un manunchi de par din stomacul fetei s-a infectat, a dus la ulcer si i-a afectat organele interne.

Loading...

Ce este sindromul Rapunzel?

Conditia medicala a primit numele dupa povestea fratilor Grimm. In termeni stiintifici, aceasta este intitulata tricobezoar si semnifica o perforatie gastrica aparuta in urma ingerarii unei mari cantitati de par.

Pacientii care se prezinta la medic in aceasta stare sufera de regula de trichotilomanie, o tulburare psihologica.

Bolnavii manifesta un comportament autodistructiv, cauzat de stres si isi smulg parul de pe corp.

De regula, aceasta se trateaza cu antidepresive iar perforatia gastrica se repara pe cale chirurgicala. Daca si tu treci prin astfel de stari am o veste buna, lasa tot in urma, adica…anunta pe cei dragi ca pleci sa te plimbi, iti 50 de lei dupa tine si mergi pe strazi pe unde nu ai mai fost si cumperi covrigi pentru oamenii saraci si le daruiesti cate un covrig si stai de vorba cu ei si pleci mai departe.

Apoi, incearca cu rugaciune si post, si Dumnezeu v-a lucra minunat in viata ta.