Procurorii vor face reconstituirea la o zi după ce Alexandra împlinește 16 aniA

Jurnalistul Alexandru Cumpănașu a venit cu noi precizări cu privire la anchetă care are loc la crima din Caracal.

Cumpănașu susține că abia luni și marți autoritățile vor face reconstituirea crimei comise de Gheorghe Dincă.

Toată reconstituirea va avea loc la câteva zile după ce familia Alexandrei Măceșanu ar fi sărbătorit ziua de naștere a fetei. Duminică, pe 15 septembrie, Alexandra ar fi împlinit 16 ani.

Alexandru Cumpănașu, noi dezvăluiri în cazul anchetei cu privire la crimele din Caracal

Alexandru Cumpănașu a scris pe facebook despre faptul că reconsituirea procurorilor va avea loc abia săptămâna viitoare:

„Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de catre procurori ca luni si marti va avea loc RECONSTITUIREA la CARACAL a presupuselor crime ale lui Dinca. La doar o zi dupa ce Alexandra implineste 16 ani.”

Cumpănașu susține că familia a cerut un experiment judiciar, dar că se așteaptă ca acest experiment să nu fie făcut de autorități:

„Nu stiu daca vor include si EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, in acelasi loc a arderii unui corp omenesc in acel butoi.

Este macabru, trist, oribil dar daca abia la solicitarea noastra vor face acest lucru atunci este grav. Ar fi trebuit sa-l faca inainte de a termina Cercetarea la Fata Locului.

Daca nu va include acest experiment atunci aceasta reconstituire nu valoreaza nimic!”, a mai spus fostul jurnalist, pe facebook.

Ultimele detalii cu privire la ancheta de la Caracal

„Oricum ar fi ma simt mahnit si trist dupa atatea zile de neputinta a procurorilor si politistilor!”, este concluzia pe care a luat-o Cumpănașu, în ultima postare pe rețelele de socializare.

Reconstituirea vine la câteva zile după ce specialiștii de la INML au reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu din fragmentele osoase găsite la casa lui Gheorghe Dincă:

„Reconstituirea scheletului, în condițiile în care ai deja destul de multe elemente, îți poți da seama de talia persoanei, de constituția persoanei.

Eventual dacă cumva se vede și vreo fractură sau vreo leziune care să fi lăsat urme pe unul dintre fragmentele osoase se poate ajunge chiar și la cauza decesului”, a spus jurnalista Adina Anghelescu.