Situație tensionată în familia Luizei Melencu! Mama ei a fugit de DIICOT

Familia Luizei Melencu speră întotdeauna într-o minune – o minune că fata lor de 18 ani, Luiza, se va întoarce în sânul familiei.

În cursul zilei de luni, mama Luizei Melencu a avut parte de o ”surpriză”. Ea a mărturisit că a refuzat să dea ADN-ul procurorilor, deoarece i-au mai fost recoltate probe în trecut.

Astăzi, când s-a aflat că procurorii DIICOT au cerut autorizaţie pentru a merge acasă la Monica Melencu pentru a recolta proble ADN, femeia ar fi fugit de acasă.

Ea îi acuză pe anchetatori că doresc să planteze probe în ancheta care se află în desfășurare. Procurorii ar avea de gând să spună că Luiza Melencu este decedată pe baza acestei probe ADN.

“Aseară au venit, pur şi simplu mai să mă ia pe sus! Domnilor, nu dau absolut nimic! Nicio probă! Probă mi s-a luat! Luiza nu este moartă! Atâta timp cât dânşii vor să-mi ia altă probă ADN… ce pot să-mi facă? Să zică că au găsit probe noi şi că Luiza e moartă? Ieri au venit mai-mai să mă ia pe sus.

Au obţinut un ordin judecătoresc… Eu nu mă prezint indiferent de amenda pe care o dau… pot să mă aresteze. Nu mă prezint! (…) Domnul procurorii de la DIICOT Bucureşti a spus că există alte surse.. asta nu e avertisment? De ce nu le caută? Fetele nu sunt moarte!”, a declarat Monica Melencu.

Bunicul Luizei Melencu nu renunță nicio secundă la nepoata lui
Bunicul Luizei Melencu este convins că nepoata lui este în viață și o așteaptă cu brațele deschise acasă.

Mai mult decât atât, familia își dorește foarte mult să se facă dreptate în acest caz, mai ales că fata lor este dispărută încă din luna aprilie a acestui an.

“Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui.

De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia!”, a spus bunicul Luizei. sursa:stiridinfamilie.ro