Test PSIHOLOGIC: Alege cartonul cu ouă așezate PERFECT și îți DEZVĂLUIE care e punctul tău FORTE

Psihologia poate spune multe despre abilitățile, talentele și caracterul unei persoane. Poate că pare ciudat, dar acest lucru se poate distinge chiar și prin modul în care oamenii hotărăsc să așeze anumite obiecte. Pentru aceasta există o întreagă secțiune – psihogeometrie.

Iată un mic test pentru tine, care te va ajuta să aflii care este trăsătura ta de caracter cea mai puternică. Vei avea nevoie de doar un minut pentru a îți aminti obiceiurile obișnuite.

Imaginează-ți că ai 4 ouă rămase în cutie. Cum le vei aranja?

Rezultate

Opțiunea A

Loading...

Trăsătura dominantă a persoanelor care au ales prima variantă este creativitatea. Dacă re regăsești printer aceștia, trebuie să știi că fluxul mare de idei nu îți permite să poți rămâne într-un singur loc pentru mult timp sau să faci zilnic lucruri plictisitoare. Munca de birou nu este, cu siguranță, pentru tine. Ești genul de om care poate îndeplini chiar și 15 sarcini în același timp, iar totul să iasă perfect. Colegii sunt impresionați de acest talent al tău și cu siguranță sunt invidioși. Reușești să ieși, întotdeauna, în evidentă prin acest punct forte.