Ți-ai luat “bilet” pentru marea înviere? Hristos a Înviat!

La o Școală Duminicală, doamna învățătoare i-a pus pe copii să scrie un mesaj despre învierea Domnului și apoi să-l pună într-un ambalaj în care se țin jucăriile de ou Kinder.

Apoi doamna a început să deschidă ouăle de plastic și să citească rând pe rând mesajele de înviere ale copiilor. În clasă era și un copil cu dificultăți mintale. El nu a scris nimic deși știa să scrie și chiar a fost ajutat cu sfaturi. Când a fost întrebat de ce nu a scris nimic el a zis: “Hristos a înviat, mormântul lui e gol cum e acest ou!” Toți copiii au început să aplaude în urale, iar ochii doamnei erau în lacrimi.

Mesajul învierii este simplu și nici măcar cei fără o gândire sofisticată nu au cum să nu-l priceapă. Mai degrabă cei care se condiseră înțelepți se rătăcesc în tenebrele minții lor întunecate.

A nu crede în înviere înseamnă să îți sabotezi propria ta înviere. Singurul “efort” pe care trebuie să-l faci pentru a învia este să crezi în Hristos, iar El îți va da forța necesară de a păstra în tine Duhul care a fost și în El și care ne va scoate și pe noi din morminte dacă venirea Lui ne va găsi într-un mormânt.

Va fi atât mai spectaculos dacă vom fi găsiți în viață de marea Sa venire. Important este să învii spre viață nu spre moarte.

Poate că în ziua învierii vei sta lângă Hitler, lângă Stalin sau lângă Ceușianu, iar poate că spre uimirea ta aceștia vor fi în genunchi și vor mărturisi cu gura lor că Hristos este Domnul. Ca să mărturisești de drag și nu de spaimă trrbuie să-ți asiguri biletul, iar acesta este sângele lui Hristos peste tine, care se dă gratis și după mii de ani.

Loading...

Hristos a înviat!

Autor: Tony Berbece!

Loading...