VESTEA despre JEAN PALER a fost CONFIRMATĂ! Din păcate, s-a întâmplat după ce a suferit…

Actorul Jean Paler a mărturisit în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars că prietenii l-au uitat şi nu s-au interesat de starea lui de sănătate, conform Spynews.

Problemele de sănătate l-au ţinut pentru mult timp în spital, iar în luna aprilie i-a fost montat un defibrilator. Acum actorului i-au fost implantate şase stenturi la inimă.

,Prietenii m-au uitat total. Am primit în schimb vizita în spital de la oameni pe care nu i-am cunoscut în viaţa mea, au venit în faţa mea, ,,fiinţe născute mai devreme” care au venit cu borcănelul de zacusca, că ştiau că îmi place zacusca ”, a declarat Jean Paler.

Jean Paler a transmis un mesaj emoţionant, ce i-a lăsat cu ochii în lacrimi pe cei prezenţi ,,Să dea Dumnezeu, când o sa fiu să dau de lucru la preot, să-i dau după seara când voi avea ultimul spectacol. N-aş vrea sa plec până când nu joc ultimul spectacol al vieţii mele.”, a mărturisit actorul pentru Antena Stars.

Atunci cand vine batranetea si problemele nu te intreaba daca le primesti, ele dau buzna in viata noastra si isi lasa ampreta. Insa conteaza sa fim intelepti si sa ne incredem in Dumnezeu. Dumnezeu sa-i dea sanatate acestui om drag si sa-l faca bine.

Tare grea este durerea si suferinta..

Loading...
Loading...